emblema_transparentaweb.jpg

Colegiul National Pedagogic "Spiru Haret" Buzau         ECDLL1.png             

          Copilăria este cu adevărat una dintre cele mai frumoase perioade din viața noastră, plină de descoperiri, jocuri și învățături esențiale.
       Grădinița Colegiului Național Pedagogic joacă un rol important în această etapă, oferind un mediu sigur și stimulativ în care copiii pot crește și se pot dezvolta armonios.
          Grădinița Colegiului Național Pedagogic este cunoscută pentru angajamentul său de a oferi o educație de înaltă calitate, bazată pe principii pedagogice moderne.
         Această instituție vă oferă o alternativă atractivă la ceea ce reprezintă „acasă”, deoarece copiii se bucură de grijă și de iubire părintească, de activități interesante și de materiale didactice moderne, totul sub îndrumarea unor specialiști în domeniul educației timpurii, cu o bogată experiență profesională și cu rezultate remarcabile în acest domeniu.
       Copilăria petrecută la Grădinița Colegiului Național Pedagogic oferă oportunitatea înscrierii preșcolarilor în clasa pregătitoare a acestui prestigios colegiu. Trecerea de la grădiniță la clasa pregătitoare este un moment important, iar continuitatea în cadrul aceleiași instituții poate oferi multiple avantaje copilului și familiei acestuia.

PERIOADE DE ÎNSCRIERE: 27 MAI-31 IUNIE, 17-21 IUNIE, 19-29 AUGUST 2024

Vă așteptăm cu bucurie la Grădinița Colegiului Național Pedagogic!

                                                   Captură ecran (600).png