emblema_transparentaweb.jpgBANER_1crispeda_12.png 

Rezultatele la etapele județene ale olimpiadelor de Fizică, Chimie, Biologie, Astronomie, Impuls Perpetuum, Științe pentru Juniori, Științele Pământului, și a concursurilor George Emil Palade, Petru Poni și Chimia – prieten sau dușman - 2016

Written by crisadmin on . Posted in Rezultate olimpiade si concursuri

 

 

Marți, 14 iunie 2016, începând cu orele 17, la Teatrul „George Ciprian”, va avea loc festivitatea de premiere a elevilor care au obținut rezultate deosebite la etapele județene ale olimpiadelor de Fizică, Chimie, Biologie, Astronomie, Impuls Perpetuum, Științe pentru Juniori, Științele Pământului, și a concursurilor George Emil Palade, Petru Poni și Chimia – prieten sau dușman. Vor fi înmânate diplome, medalii și trofeul pentru cel mai bun rezultat al elevilor buzoieni la etapele naționale ale olimpiadelor din domeniul Științelor Naturii.

Listele cu elevii premiați pot fi consultate si pe site isjbz.ro , aici-Rezultate, la secțiunile: Fizică, Chimie și Biologie.

 Rezultatele pe liceu la olimpiade

 

 

Concursul National de Fizica „Hands on Universe”, editia a IV-a

Written by crisadmin on . Posted in Rezultate olimpiade si concursuri

Olimpicii din Saptamana „Scoala Altfel“. Liceul Pedagogic „Spiru Haret“ pe locul al II-lea la Concursul National de Fizica „Hands on Universe”, editia a IV-a

Judetul Buzau a fost reprezentat la Concursul National de Fizica „Hands on Universe“, editia a IV-a, de elevul Napruiu Andrei din clasa a VII-a C, de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret“, coordonat de d-na prof. Serenella Liliana Dinu, obtinand premiul al II-lea. Acest concurs s-a organizat la Facultatea de Fizica Bucuresti, reunind 67 lucrari: 

33 de lucrari la sectiunea PowerPoint, 22 de lucrari la sectiunea Experimente si observatii si 12 lucrari la sectiunea.